A Lekvárhegy kapui mindenki számára tárva-nyitva állnak, akik szeretésre és biztonságra vágynak.

Hírek Lekvárhegyről

További hírek

Rólunk

Szeretés, biztonság, figyelem. Ez a három szó írja le legjobban, hogy mit adunk azoknak, akik a Lekvárhegyet választják. Változatos és tartalmas szolgáltatást kínálunk, amelyben a gyerekeket egyéni igényeikre figyelve fejlesztjük.


Román Mária "Marcsi"
vezető

Középiskolás éveim alatt kezdtem el nyári úszótáborokban gyerekekkel foglalkozni a Dagály strandon. Aztán ott ragadtam. 

Délutánonként mint úszóoktató veszek részt a környék óvodásainak, kisiskolásainak tanításában, immár 19 éve. Babaússzással is foglalkoztam, terápiás foglalkozásokat is tartok, és a kicsik fejlesztésében találtam meg igazán önmagam. 

Örülök, hogy a legkisebb korosztállyal foglalkozhatok a Lekvárhegyen, és hogy megtaláltam azt az összeszokott családias hangulatú társaságot, ami olyan mintha otthonról hazajárnék.

  
Kurtsits Viktória " Viki"
gondozó

Hatan vagyunk testvérek. Második legidősebbként sokat vigyáztam kistestvéreimre. Szeretek gyerekekkel foglalkozni, rengeteg örömöt és feltöltödést kapok tőlük. Munkám során az igazi örömöt az jelenti számomra, ha láthatom egy kisgyermek kibontakozását. Fontos számomra, hogy ebben a családias bölcsödében a Szülőkkel együtt, egymást támogatva segíthetjük a gyerekek fejlődését, mind az érzelmi mind az értelmi területeken.  


 

 
 Románné Szabó Mária "Marcsi Néni"
gyógypedagógiai asszisztens

 

 

 
 
Fogarasi Beáta "Bea"
gondozó

2012- óta foglalkozom gyermekekkel. elötte két gyermekemet nevelgettem akik közben már felnőttek. Dolgoztam óvodában és bölcsödében is, de az utóbbi ami a szívemhez sokkal közelebb áll. Főleg amióta itt a Lekvárhegyen dolgozom ebben a fantasztikus családias bölcsődében. Szeretek a picikkel foglalkozni az legyen akár kreatív foglalkozás, ének, zene, tánc, bármi amivel felkeltem az érdelődésüket.Ami még fontos számomra az a szülők pozitiv vissza jelzése.

 
 

Madary Kamilla
gondozó

Én egy nagyon jó kedélyű, kreatív és mindenre nyitott lány vagyok. a pótmamaságot már középiskolás koromban kezdtem, igaz ekkor még csak a családomon belül. Hamar kiderült számomra, hogy életkortól függetlenül jól lekötöm a gyermekek figyelmét. Az évek során örömmel vettem észre, hogy minden gyermek más és más, ezért az ember nem is gondolná, hogy miközben tanítjuk őket, mi is mennyit tanulunk tőlül, az pedig egy külön csoda, ahogy napról-napra fejlődnek. 

 

 

 

Pusztai Katalin "Kata"
gondozó

 Fiatalon kezdtem a szakmában dolgozni, tanulmányaim alatt is bölcsiben tevékenykedtem. Sokfelé vitt az utam, mindenfélét kipróbáltam, de a szívem és a sors újra a gyerekekhez húzott. A Lekvárhegyen megtaláltam mindazt amire vágytam. Szuper csapat tagja lehetek és szerethetem a gyerekeket, örömet csempészhetek a kis világukba. Gondozónő vagyok, a mindig mosolygó, segítőkész, könnyszárító, bánatűző, mondókázó, tanító,arcfestő. Bármilyen megálmodott tetoválást elkésztő, frizurák megszépitője, ha kell szuperhősnő vagy hercegnő.

 

Foglalkozások

Életképek

Kapcsolat

 

sdf

 

LEKVARHEGY_LOGO

Írjon nekünkNem olvasható? Kattintson ide.

A *-al jelölt mezők kitöltése kötelező!

 

Cím: 1136 Budapest, Hegedűs Gyula u. 49-51.

Érdeklődés: +36 (30) 864 4182 Román Mária "Marcsi"
E-mail: lekvarhegy@lekvarhegy.hu
Webwww.lekvarhegy.hu
Facebook: www.facebook.com/lekvarhegy