A Lekvárhegy kapui mindenki számára tárva-nyitva állnak, akik szeretésre és biztonságra vágynak.

Családi Napközi

Szeretés, biztonság, figyelem. Ez a három szó írja le legjobban, hogy mit adunk azoknak, akik a Lekvárhegyet választják.

Változatos és tartalmas szolgáltatást kínálunk, amelyben gyerekeket egyéni igényeikre figyelve fejlesztjük.


Napirendünk alkalmazkodik a csoportban gondozott gyermekek életkorához, az évszakokhoz és a napi időjáráshoz. Nyáron sem állunk le: ilyenkor is ugyanúgy fogadjuk a gyermekeket, mint az év bármely munkanapján. Hosszabb szünetet, csak a téli ünnepek (karácsony, szilveszter) idején tartunk. 

Családi napközink hiányt pótol. Szülőként, illetve gyerekekkel évek óta foglalkozó szakemberként, úgy éreztük, hogy közvetlen környezetünkben, itt az Újlipótvárosban, nincs elég hely a bölcsődés korú gyermekek ellátására. Családias légkört, odaadást, megértést, figyelmet, szeretetet kerestünk, de nem találtunk. Ekkor hoztuk létre a Lekvárhegyet, amely szakmailag, és tárgyi eszközökben is az 1-4 év közötti gyermekek gondozására, nevelésére készült fel.

A hét minden napján kidolgozott tematika szerint tartunk zenés, mesés-verses, mozgásos, kézműves foglalkozásokat (Gyurmahétfő, Rajzkedd, Festői szerda, Táncos csütörtök, Dalos péntek).Igyekszünk minden nap - amennyiben az időjárás lehetővé teszi – szabadban, friss levegőn biztosítani a mozgást a gyermekeknek. Mivel saját udvarunk, kertünk nincs, a gyermekeket, a közeli Szent István parkba, Wein János parkba visszük. A játszótéri mókázás és a mindennapos foglalkozások közben gondozóink figyelik a gyermekek fejlődését, és jelzik a szülők felé, ha esetleg hiányosságokat vesznek észre. 

Naponta háromszor étkeztetjük a gyermekeket, ennek költségét magában foglalja alapdíjunk, ahogy a gyümölcsöket, zöldségeket, eszközöket, kézműves anyagokat és a tisztálkodó szereket is. Ebédszállítónk betartja az OÉTI vonatkozó előírásait.

 

További hírek

Írjon nekünk

 

Cím: 1136 Budapest, Hegedűs Gyula u. 49-51.

Érdeklődés: +36 (30) 864 4182 Román Mária "Marcsi"
E-mail: romarcsi2@gmail.com 
Webwww.lekvarhegy.hu
Facebook: www.facebook.com/lekvarhegy